zaszlok
magyar angol nemet cseh

Információ


A turistákat szeretettel várja a városközpontban találhatóTourinform Sárvár   információs iroda, ahol ingyenes turisztikai kiadványokkal, és hasznos információkkal állnak a rendelkezésükre.

Kultúra


1000 m-re a szállástól a város értékes látnivalója a Nádasdy-vár   található, amely Nemzeti Kulturális Örökségünk részét képezi. A vár ötszögletű, zárt belső udvara kiváló akusztikával rendelkezik, így különböző kulturális rendezvények megrendezésére alkalmas. Ma itt található a Nádasdy Múzeum,   a Sylvester János Könyvtár, és a Kossuth Lajos Művelődési Központ.

Túra, sport


A szálláson kosárlabdázásra, asztaliteniszezésre és tollaslabdázásra egyaránt van lehetőség. Az apartmantól 500 m-re fekvő Csónakázó-tó kiváló helyszín kerékpár-, és gyalogtúrázáshoz. A termálfürdő közelében lovaglási lehetőséggel várja a Vadkert   az odalátogatókat. 1 km-re az apartmantól található az arborétum,   ami 16 hektáron számos növényritkasággal várja az érdeklődőket.

Étterem


Az apartmanhoz legközelebb 300 m-re található étterem, de a város különböző pontjain számos vendéglő várja ezen kívül még a vendégeket.

Wellness


A szállástól 300 m-re az új, nemzetközi színvonalúgyógy- és wellnessfürdő   3600 m2 vízfelülettel, színes programokkal várja vendégeit. A létesítmény speciális szolgáltatásai révén (wellness, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatások) a gyógyulni vágyó vendégek mellett a családok számára is élményt nyújtó kikapcsolódást biztosít.

Molnár Apartman - 9600 Sárvár, Szatmár u. 11/A    Tel.: + 36 70 527 31 34

Weborient